marți, martie 11, 2008

Steaua - Urziceni / Sau inceputul seriei

Duminica jucam cu Urziceniul si avem o sansa foarte buna de a incepe sa legam victorii. Cu siguranta nu va fi usor insa dupa ce am pierdut de doua ori in acest sezon in fata echipei lui Dan Petrescu, deja devine o chestiune de respect de sine victoria.
Intalnirea este prefatata de niste declaratii extrem de magulitoare venite din partea lui MM si Dan Petrescu insa nu avem voie sa ne lasam adormiti, chiar daca au motive diferite amandoi isi doresc enorm sa castige cu Steaua.
Misiunea lui Lacatus nu este extrem de complicata pentru ca Unirea este o echipa solida fara slabiciuni dar limitata de conditia sa peste care orice ar zice cei din Urziceni, nu pot trece. Avem in fata o echipa care nu foloseste "autobaza", jucam acasa, pe un stadion ce se anunta a fi surprinzator de plin. Sincer sa fiu desi imi place mult Dan Petrescu ca antrenor si admir ce a facut la Urziceni nici nu concep sa nu invingem in mod clar duminica. Nici macar nu avem de ales pentru ca pentru mine campionatul inca se joaca, are doar nevoie de o scanteie. Si pentru a aprinde scanteia trebuie sa castigam meciurile si sa profitam de pasii gresiti ai Clujului, ce vor veni.....trebuie sa vina.

2 comentarii:

Anonim spunea...

3-0 le dam

Anonim spunea...

nu stiu ce sa zic de conditia celor din urziceni, pana acum si-au cam depasit-o, nu numai cu steaua, nu? ma tem ca steaua sa nu dezvolte un sindrom urziceni...dar vreau sa cred ca ii batem acum, parca e mai important decat oricand.