vineri, decembrie 19, 2008

Pe curand

Nu am mai postat demult pe acest blog si cum sunt cel mai fidel vizitator imi datorez o explicatie in primul rand mie.
Acest blog s-a dorit a fi un loc in care se poate discuta despre fotbalul la Steaua pentru ca a devenit tot mai greu sa gasesti asa ceva. Presa sportiva in Romania a uitat complet de fotbal si ne serveste de ceva timp, scandaluri, impacari....mondenitati...insa fotbal 0.
Autorul acestui blog a evitat sistematic sa isi expuna parerile despre conducerea administrativa/executiva a clubului. Dar acest moment a trecut. Steaua nu ma mai reprezina, iar cei care conduc acest club pur si simplu au devenit insuportabili. Visez sa avem soarta lui Juventus, poate singura situatie in care domnul George Becali ar putea parasi Ghencea.
In lumina ultimelor evenimente cred ca cel mai bun fel in care putem sprijini Steaua esta sa o abandonam momentan. Sa nu mai citim stiri, sa nu ne uitam la meciuri sa nu mergem la meciuri. Sa nu facem rating. Domnul George Becali poate suporta injuraturi, batjocuri si amenintari dar sa fie ignorat....niciodata. Este cea mai grea si mai dureroasa decizie dar in acest fel nu putem continua.

Aceasta nu este Steaua.

Pana la o zi mai buna La revedere.