joi, februarie 07, 2008

Romeo Surdu - Sau cand bursa e jos, CUMPARA

Romeo Surdu este in acest moment cel mai detestat jucator de la Steaua. Contestatarii lui Lacatus se folosesc de fiecare meci in care Surdu primeste o sansa pentru a arata ca Laca nu stie fotbal. Acesta este trend-ul urmat de suporteri, pune-l pe Surdu la pamant. Faptul ca stelistii au un spirit critic foarte dezvoltat si ridica stacheta este cunoscut, iar prima tinta este ....Surdu.
Cineva ar putea sa creada ca aceasta introducere pregateste drumul pentru ceva de genul:
" Merita o sansa " , " E tanar, are nevoie de incurajari" sau " Poate ca...." insa ceea ce vreau sa spun va fi mult mai socant.
Surdu e un jucator valoros (punct)
Bineinteles ca o sa-mi iau ironii si zambete condescendente, sunt obisnuit, pentru ca nimeni nu crede in Surdu. Adica, nimeni dintre suporteri, pentru ca Marius Lacatus, Adrian Ilie, Gica Hagi, Razvan Lucescu chiar si Andone cred in valoarea si mai ales in potentialul sau, dar ce stiu ei !? Eu mai cred si in altceva, cred in caracterul sau.... Un jucator la o noua echipa, fluierat meci de meci, care se zbate si alearga si greseste si revine si isi asuma responsabilitati pe teren si se lupta si greseste si se lupta in continuare......ei bine poti sa spui ce vrei despre el dar caracter are. Daca as fi fost in locul lui n-as fi fost in stare sa bat o lovitura de la margine si voi la fel.
Asa ca hai sa lasam psihoza Surdu, pentru ca asta e, o psihoza, si sa ne vedem de echipa pentru ca daca nu are valoare va pierde contactul cu primul 11 si va pleca. Insa eu cred ca la sfarsitul campionatul parerea generala despre Surdu va fi total opusa, pentru ca iubirea suporterilor pentru fotbalisti se recalculeaza anual. Uitati-va doar la Neaga.



4 comentarii:

Anonim spunea...

Cata dreptate ai!

Roxana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Vrem mai multe poze la profilul tau! :-)

ClaudiuSof spunea...

:))) Asta cu pozele la profil a fost chiar tare.